Kravlöst måleri 


Att måla utan prestation är det jag vill förmedla och lär ut i mina Alla-kan-måla-kurser i Nacka. Vi leker oss fram och utmanar oss själva i havet av kulörer och olika former. Ingen direkt åldersgräns finns så detta är en perfekt familjeaktivitet eller för vem som helst som har en önskan om att våga ta steget in bland penslarnas värld.
Min önskan är att alla ska finna sin inre kreatör och känna att måla är roligt och befriande, att våga uttrycka sig med sin egen unika bildröst.
...Och det finns en väg dit, även för den som "bara" kan rita streckgubbar eller inte har hållit i en pensel sedan skolåldern.
Följ med så ska jag visa dig!
En gång i tiden hade jag en målarskola för barn, Småskaparna, ett målarfritids där barnen fick prova olika konstnärsmaterial, metoder och uttryckssätt. Småskaparna har för evigt en speciell plats i mitt hjärta. Numera håller jag veckokurser på sommarlovet för barn mellan 6 och 11 år.

Det är ljuvligt med skaparglädje i en skärmfri miljö och dessutom välbehövligt i dessa tider. Vi målar ofta utomhus tillsammans med naturen. Sista dagen är det vernissage för barnens nära och kära. 
Vill ditt barn måla i en liten grupp i en lugn och skapande miljö i Nacka, kanske med en likasinnad vän? Hör av er så startar jag upp en grupp!


Malin Schultz Utställningar

 

Café Art 
Hornsgatan Stockholm - Oktober 2007


Galleri Hagström
Gamla Stan Stockholm - December 2009

 

Galleri T
Gamla Stan Stockholm - Augusti 2020
Köp en tavla
Reikisymboler på gång i ateljén..
Tavlor för behandlingsrum, yogastudios, meditationscenter etc.


Mandalas
Healing på väggen

Mandala är sanskrit och betyder hemlig cirkel och centrum. Den runda formen sägs kunna hjälpa oss att fokusera på vårt inre, samt balansera våra chakran.
Att ha en mandala i sovrummet kan göra underverk för sömnen, och att ha en mandala i arbetsrummet kan t.ex. öka kreativiteten.


Abstrakt konst

Att skapa utan att tänka är melodin jag dansar efter. Under meditativt tillstånd flödar kreativiteten fritt från min inre källa och bilder föds genom mina händer, ofta utan penslar för att bli ett med färgens energi. Overkligt verkligt och härligt KONSTigt.