Alla-kan-måla-kurs!Måla utan prestation i liten grupp om 4 personer - Ta med dina nära kära!
Vi leker oss fram bland olika färger, material och metoder.
Lördag & Söndag 10 - 15
Sickla Strand 41, Nacka

2222:- inkl. material och fika

( 1111:- pensionärer och barn upp till 15 år )
Kravlöst måleri 


Att måla utan prestation är det jag vill förmedla och lär ut i mina Alla-kan-måla-kurser i Nacka. Vi leker oss fram och utmanar oss själva i havet av kulörer och olika former. Ingen direkt åldersgräns finns så detta är en perfekt familjeaktivitet eller för vem som helst som har en önskan om att våga ta steget in bland penslarnas värld.
Min önskan är att alla ska finna sin inre kreatör och känna att måla är roligt och befriande, att våga uttrycka sig med sin egen unika bildröst.
...Och det finns en väg dit, även för den som "bara" kan rita streckgubbar eller inte har hållit i en pensel sedan skolåldern.
Följ med så ska jag visa dig!
En gång i tiden hade jag en målarskola för barn, Småskaparna, ett målarfritids där barnen fick prova olika konstnärsmaterial, metoder och uttryckssätt. Småskaparna har för evigt en speciell plats i mitt hjärta. Numera håller jag veckokurser på sommarlovet för barn mellan 6 och 11 år.

Det är ljuvligt med skaparglädje i en skärmfri miljö och dessutom välbehövligt i dessa tider. Vi målar ofta utomhus tillsammans med naturen. Sista dagen är det vernissage för barnens nära och kära. 
Vill ditt barn måla i en liten grupp i en lugn och skapande miljö i Nacka, kanske med en likasinnad vän? Hör av er så startar jag upp en grupp!


P.g.a rådande pandemi hålls nästa Alla-kan-måla-kurs HT 2022
Skicka din intresseanmälan via mail:

info@reikiart.se